mandag den 5. april 2010

Weekend Update!

Lørdag var jeg i bio med min veninde og se Parterapi. Okay sjov film, men den var ikke så overraskende. Men altså jeg kan godt holde ud at se på Nikolaj Lie Kaas i halvanden time:)

Nå, men inden bio var vi selvfølgelig lige ude og kigge lidt butikker... Jeg havde sagt til mig selv at jeg bare skulle kigge. Har allerede brugt for mange penge, og jeg har kun liige fået løn jo:)

Det kan i vel godt tænke jer til ikke rigtig holdte nogen steder! Jeg blev lokket med i New Yorker. Tænkte jeg var safe da jeg ALDRIG plejer at finde noget i den butik. Men på magisk vis fandt jeg selvfølgelig noget den eneste gang jeg så sætter foden i butikken.

Jeg fik købt 2 toppe til næsten ingen penge.Den øverste er fra Fishbone og kostede 80 kr. Den er i virkelig blødt stretch. Meget behagelig at have på.

Den sidste fandt jeg på et udsalgsstativ til 39 kr! Super billigt, så den røg også med:)

Var også i H&M og købte disse to toppe:

Den hvide forestiller jeg mig er perfekt til de lune sommeraftenener. Den er i super tyndt stof, så den er ikke så varm.

Den sorte top tror jeg desværre er et fejlkøb:( Efter jeg prøvede den herhjemme (og prismærket var klippet af!) fandt jeg ud af at den ikke er så lang som jeg troede. Den stopper et mærkeligt sted på min krop:s Rigtig øv...

Men ellers en ganske god shoppingdag, selvom at jeg jo faktisk ikke skulle bruge nogen penge:)

4 kommentarer:

 1. Fy, Tanja, fy!

  Men ellers nogle fine ting du fik købt :)
  Du lagde ikke mærke til om NewYorker havde nogle fine ballerinaer???

  Jeg vil gerne prøve den sorte top :) Det kan være at jeg kan købe den af dig... Hvor meget gav du for den?

  SvarSlet
 2. Jo de havde nogle rigtig fine ballerinaer med nitter på! Men selvfølgelig havde de kun et par tilbage, og de sku lige ha været en størrelse større:( Men hvis du leder efter billige ballerinaer er New Yorker et godt bud.

  Du må meget gerne prøve den og se om den sidder bedre på dig:)

  Jeg gav 80 kr. for den. Så jeg har shoppet til fornuftige priser:)

  SvarSlet
 3. Uh kender det godt;) Men det lyder da dejligt, med noget tøj til ikke så mange penge igen:D Så bliver man lidt gladere, end hvis det nu havde kostet 800 kr:D

  SvarSlet
 4. Lige præcis! Det var lige hvad min pengepung kunne klare:)

  SvarSlet