torsdag den 24. marts 2011

ØV!

Jeg var i Zara i dag i jagten på de perfekte røde bukser. Havde set nedenstående par som Christina fra Passionsforfashion.dk worker perfekt. Men de havde dem ikke! Øv, øv altså:( Ville så gerne have set farven på buksen irl... Vil nemlig lige præcis have den farve som på billedet. Synes det er en meget diskret rød. Synes godt det kan blive for chicken legs agtigt hvis i forstår:)

Billede fra www.zara.com.

Men kender i det når man bare har et helt outfit bygget op i hovet omkring et stykke tøj? Det er virkelig sådan jeg har det med det her par bukser... Ville så gerne rocke de her bukser sammen med en løs grå tee, min sorte Gina Tricot blazer med markerede skuldrer, mega høje sorte stiletter og en sort halskæde med kors jeg har.... Ville så gerne vise jer det.

Overvejer at bestille dem hjem til butikken fra deres webshop. Så kan jeg jo altid returnere dem hvis de skuffer. Meeen... Jeg har ikke en gang fået løn endnu. Så tror lige jeg venter og ser hvad der står på min konto:)

Er der forresten nogen af jer der har set dem irl? Info om farve modtages gerne! :)

Vi blogges!

Tanja

2 kommentarer:

 1. Jeg fandt et par røde i dag hos H&M. De er altså ret fine, selvom de er i den lyse ende. Næsten ovre i den orange-røde skala. Men jeg synes faktisk at de er cool! Jeg viser dem nok på senere. :)

  God weekend.

  Vh. Cæcilie Sofie
  www.somethingsalt.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tror jeg har set dem fra H&M. Nu er jeg bare blevet så forelsket i dem fra Zara, at jeg ikke kan få dem ud af hovedet:)

  Men glæder mig til at se hvordan du styler dine røde bukser:)

  SvarSlet