onsdag den 1. december 2010

Anmeldelse af Coolstuff.dk

Jeg var også en af de heldige der har fået lov til at afprøve gadgets fra Coolstuff.dk. Jeg tænkte at jeg ville prøve at vælge noget som der ikke er blevet blogget om tidligere. Så jg valgte derfor deres Powerball. Der stod på hjemmesiden at den kan træne håndled, muskler i arme og fingre, og når jeg sidder på kontor foran computeren hver dag, tænkte jeg at det kunne være et godt break på arbejdet lige at kunne tage min Powerball frem:)

Desværre kan jeg ikke helt finde ud af at få den i gang. Man skal på en måde få startet den indre bold så den roterer. Og så skal man holde rotationen i gang ved at lave cirkelbevægelser med håndleddet. Jeg skal nok bare øve mig lidt. Så jeg vil i hvert fald tage den med på kontoret:)

Hvis du som mig har forældre der aldrig ved de ønsker sig (og allerede har alt), kan du tjekke coolstuff's sjove julegaver her


EDIT: Lige efter jeg skrev det her indlæg prøvede jeg powerball'en igen, og det virkede!!! Det er faktisk list sjovt at prøve:) Og kan faktisk mærke det i min højre arm. Måske jeg lige skal øve med venstre også så der er ligevægt:)

5 kommentarer:

 1. beautiful post :) i'm new on blogger :) your blog is awesome :) if you want to follow me i'll follow you back :D xoxo

  SvarSlet
 2. Hello pretty!
  I took a a look at your blog and I think it's really interesting: I really love the pics and the outfits that you propose, so, I follow you by now!
  I hope you visit my blog, too.
  I would be very happy if we could follow each other.
  kiss
  http://cafe-boucle.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hello, sweetie! thank you for your visit and for following back!
  I'm happy that bow we follow each other!
  kiss and see you soon in your amazing blog!

  SvarSlet
 4. Sikken grineren ting :D tror da godt jeg kan komme i tanke om en person jeg kunne finde på at give den dimmer til :D :P

  /Charlotte Amalie

  SvarSlet
 5. Den er faktisk ret sjov, men det er også hårdt at bruge den. Så den er rigtig god hvis man netop sidder meget foran computeren:)

  SvarSlet