torsdag den 27. januar 2011

Ny ring igen, igen

Jeg må altså indrømme at ringe vist er min last! Jeg er vild med ringe. Alle slags ringe, men især store, opsigtsvækkende ringe. Jeg så min nye ring første gang hos Kia. Og jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk. Synes ikke lige det var min stil. Men da jeg fandt den i H&M kunne jeg ikke stå for den:)


Meget festlig og tilpas over the top:) Havde den på til tøsejulefrokosten og pigerne var faktisk meget begejstrede for den.

Dette indlæg er mit sidste inden skiferie. Tager afsted mod Frankrig i morgen, og glæder mig helt vildt:)

Så vi ses om en uges tid. Hav det fantastisk indtil da! :)

søndag den 23. januar 2011

Overvejelser til væg!

Det er ingen hemmelighed at jeg efter et år i min lejlighed ikke har fået noget på væggene endnu. Der har simpelthen været så meget andet i lejligheden pengene har skullet bruges på! Og så synes jeg det er en stor beslutning. Ofte er det jo en dyr fornøjelse at skulle købe store billeder. Så jeg tænker mig altså godt om så jeg ikke kommer til at fortryde:)

Læste et indlæg hos Guapizimo om et firma der laver malerier ud fra din stemme. Det synes jeg var ret cool, og kunne også godt lide farverne man kan vælge. Men det er desværre amerikansk, så jeg ved ikke om de leverer helt til DK.

Stenede derefter lidt rundt på nettet efter inspiration til indretning og faldt over en dansk hjemmeside hvor de laver malerier efter ens DNA! (What?! Ved ikke helt hvordan de gør det). Synes egentlig også de er meget cool.




Alle billeder er fra www.idna.dk.

EDIT: Fandt lige priserne på hjemmesiden, og det er altså ret dyrt! Men i hvert fald god inspiration i det mindste:)

søndag den 16. januar 2011

Ikke helt så ny mere

Har forresten ikke vist jer denne taske jeg fik af min kære far og stedmor inden jul.

Her fotograferet i butikken:) Som i nok kan se er den fra Friis & Co. Er rigtig glad for den. Specielt fordi den har skulderrem. Noget som ingen andre af mine andre tasker har.

I går var jeg sm nævnt til tøsejulefrokost. Hold da op hvor var det hyggeligt! Og hold op der var meget mad. Vi skulle hver især medbringe en ret, og der var bare så meget lækkert. Der var bla. tærte, frikadeller, tarteletter med hummerhaler, flødekartofler, lakseroulade. Og så var der en af tøserne der havde lavet den bedste blueberry cheesecake til dessert! Mums, hvor blev vi alle sammen mætte:)

Har i selv været til nogle julefrokoster her i januer?

fredag den 14. januar 2011

Kup no. one

Som sagt har jeg ikke udsalgsshoppet ret meget da jeg er ret fattig denne måned:)

En af de ting jeg dog har købt på udsalg er denne strik fra H&M. Den kostede vist omkring 300 kr., men var sat ned til 100 kr.! Kup lige dér:) Jeg er ret lun på de store skuldre der er i strikken...



Skal nok også vise jer mit andet udsalgskup. Nemlig et par Friis & Co. støvler...

Tager en slapper på sofaen i dag, og lader op til i morgens tøsejulefrokost (lidt forsinket). Ved slet ikke hvad jeg skal have på!!! Same old problem:)

Hav en rigtig god weekend:)

tirsdag den 11. januar 2011

Nytårshår

Meget forsinket får i lige mit nytårshår. Var selv rigtig glad for det, og synes det passede fint til  min "græske" kjole:) Det var min søde lillesøster som gav sig tid til at sætte det. På trods af hun selv skulle have gæster til halv seks, og havde været på arbejde til kl. halv fire. Sød lillesøster jeg har altså:)



Vender strækt tilbage med de meget få udsalgskup jeg har gjort. Er virkelig broke denne måned grundet skiferie (yay!) i uge 5. Så det er ikke meget jeg har turdet kigge udsalg:)

tirsdag den 4. januar 2011

Glædelig (bag)nytår!

Eller hvad man nu kalder det:)

Håber i alle havde en dejlig nytårsaften. Det havde jeg i hvert fald. Med dejlig mad og gode venner:)

Fik desværre ikke taget nogen billeder af mit outfit. Det erjeg lidt ked af, for synes selv det blev ret vellykket. Prøvede at køre lidt enkel glam stil med en enkel lang kjole, greek style, som denne. Samt store øreringe og opsat hår.

I får lige det eneste billede taget af mig med mit kamera.

Der får man lige en fornemmelse af mine øreringe, og så kan i hvad jeg ellers bar af smykker. Heriblandt min nye vingering fra Gina Tricot, som jeg allerede er blevet rigtig glad for:)

Min veninde var så sød at tage billede af min fine frisure. Så så snart jeg får billederne ned på min computer skal i nok få lov at se:)