søndag den 8. maj 2011

Scoop!!!

I går sneg jeg mig ind på Strøget. Vejret var jo så skønt, og ville gerne i Gina Tricot. Synes jeg havde set mange gode ting på deres hjemmeside, så jeg skulle ind og lure. Men jeg fandt intet! Øv, øv. Men lige ved siden af GT lå der et skolagerudsalg. Der måtte jeg jo lige forbi. Endte med at købe et par sorte Defeeter wedges til 150(!) kr. Det var virkelig et scoop! Skal nok lige få taget billede og vise jer dem. De var vist meget populære sidste år så vidt jeg husker?

Nå, men min shoppinglyst var ikke slukket endnu, så jeg bevægede mig ind i H&M. Hvilket var heldigt, for jeg forelskede mig i denne jakke/kimono ting (sig endelig til hvis i ved hvad det korrekte ord er!). Så sommer, og så fin er den altså! Plejer ikke at gå i så lyse farver, men denne kunne jeg altså ikke stå for.

Lad mig høre hvad i synes, for var lidt i tvivl i starten. Mere om jeg får den brugt osv. Men det er jeg helt sikker på jeg gør:)Tjek også lige mit nye hår på første billede. Jeg er så glad for det! Det skal lige siges at inden klipningen havde jeg i hvert fald langt hår ned til brystet. Og det var så tungt og umedgørligt. Så er super glad for en ny og lettere frisure:) Det eneste er at nu har jeg fået blod på tanden og kunne tænke mig at få det klippet en smule kortere næste gang;)

10 kommentarer:

 1. Uh den ser fin ud den kimono jakke :D Og flot din nye frisure!

  SvarSlet
 2. Hi! lovely post :)
  nice blog!! i follow you now!
  Would you come in mine and follow me?i'd be very happy!
  XOXO
  http://kassandra-beinstyle.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Fine blog!!!♥
  I follow your blog)
  Follow my blog...please=)
  http://alinochkablog.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. I love your jacket, really cute ;))

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin den jakke, virklig skøn! Dit nye hår ser også bare godt ud!
  God weekend:)
  K ida

  SvarSlet
 6. Tak Ida! Og i lige måde:)

  SvarSlet
 7. Din nye frisure er simpelthen sååå flot! :D Hvis du skal have nogle nye lækre produkter til den, så har jeg en stor konkurrence netop nu, hihi:) Det ville være hyggeligt hvis du vil være med..

  Du finder den her: http://www.glitteramalie.dk/2011/05/stor-konkurrence-vind-lkre-harprodukter.html

  Kram Amalie ;)

  SvarSlet