søndag den 30. maj 2010

Sushi & Alphabeat i Tivoli

Jeg er lidt bagud her på bloggen. Har ikke haft tid her i weekenden, så nu vil jeg lige opdatere jeg med hvad jeg ha lavet i weekenden:)

Fredag trodsede jeg vejret og tog i Tivoli for at høre Alphabeat. Er helt forelsket i Anders SG's energi på scenen. Han er simpelthen fantastisk og giver den så meget gas! Hold da op:)

Prøvede at finde nogle liveoptrædender med dem så i kan se hans ernergi, men kunne ikke finde nogen der var i særlig god kvali desværre. Så i får lige Fascination videoen:)



Inden Alphabeat var jeg på Sticks 'n' Sushi, hvor jeg fik den lækreste salat med krabbe, rejer og kammuslinger. Mmmmm! Ville ønske jeg havde taget et billede, for salaten i sig selv var super lækkert anrettet:)

onsdag den 26. maj 2010

Uduelig i et køkken..

Nu har jeg læst om så mange dygtige bloggere der virkelig kan det der med at trylle lækre kager frem. Synes virkelig der er mange der blogger om kager, og lækre opskrifter.

Efter i går må jeg konkludere at det desværre aldrig bliver mig:( Jeg havde sat mig for at bage en kage da jeg skulle holde bestyrelsesmøde i min andelsforening i går. Havde ikke tid til det helt store, så besluttede mig for idiotsikre brownies (tilsæt kun vand. Form er med i pakken!).

Meeen på trods af den idiotsikre pakke, lykkedes det mig alligevel at ødelægge kagen! Var simpelthen for utålmodig, så kagen var ikke færdigbagt.

Den måtte på hoved i skraldespanden! Øv, altså... Bye bye overskuds Tanja. Måtte i stedet byde på tørre mini cookies fra Føtex.

Hvis det nogensinde lykkedes mig at bage en lækker kage, skal jeg nok poste den som bevis:)

Hav en god aften derude:)

mandag den 24. maj 2010

Maxi dress

Nu er tiden inde til at jeg skal have mig en dejlig fin maxikjole. Har før skrevet om 2 fine maxier fra asos.com her. Men nu har jeg fundet frem til en anden maxi fra asos. Og den altså på vej hjem til mig:)

Kom i tanke om at jeg rent faktisk skal til en del fester hvor den sagtens kan bruges. Skal til sølvbryllup, samt min kollegas bryllup (altså kirkeog reception). Og der vil denne her altså være perfekt.




Begge billeder er fra asos.com.

søndag den 23. maj 2010

I love!

Elsker simpelthen den her video med Mads Langer og Dúné! Synes den er fantastisk! Ville ønske de ville udegive den, så ville jeg købe med det samme:)

Synes virkelig at Mads Langer skal bruge sin stemme noget mere på denne måde. Nogle gange synes jeg hans sange bliver lidt for sukkersøde. Men her er han jo helt fantastisk!

Tjek den lige engang:)

Dyre smykker!

Leder efter en fin kjole på asos.com, og ville se om der var nogle fine smykker mit øje havde misset de sidste på par gange jeg har surfet rundt på Asos.

Så fandt jeg disse super seje, super flotte smykker! De vil desværre aldrig komme i mit smykkeskrin, for de er lidt dyrere end hvad min pengepung kan holde til! Men tjek dem lige ud engang:)



                 

Alle smykkerne er fra CC Skye set hos Asos.com.

torsdag den 20. maj 2010

Oh my!

Fandt denne ring på asos.com, og den må jeg altså eje:) Jeg er en sucker for statement ringe!

             

tirsdag den 18. maj 2010

Max elegant!

Hold op hvor ville jeg ønske jeg skulle til en stor fest til sommer! Det måtte meget gerne være et bryllup, for så ville jeg helt sikkert skulle have en af disse fine maxikjoler fra asos:


Denne smukke kjole var i en flot mørkeblå sidst jeg tjekkede, men nu er den desværre væk! Den var ellers super flot i den blå farve!


Denne kjole findes stadig i en masse farver!

Hvad siger i? Skal i til store sommerfest hvor de kan bruges?

mandag den 17. maj 2010

So wrong!


Fik denne fine kjole med hjem fra H&M, men den ryger altså tilbage igen!

Jeg prøvede den i en størrelse for stor, og orkede simpelthen ikke stå i megalang kø til prøverummet en gang til. Så den røg med hjem i en størrelse mindre. Men den sad desværre heller ikke godt:(

Synes ellers den var rigtig fin til en tur i byen. Kan godt lide kombinationen af blondekanter samt lynlås der gør at det ikke bliver for pussenusset:)

søndag den 16. maj 2010

Sæsonens bikini

Kommer fra H&M og ser sådan her ud:



Hvert år er jeg altid på jagt efter den ideelle bikini (man kan aldrig få for mange). Det er aldrig lykkedes mig at finde basisbikinien, men denne virker som et godt bud:)

Så nu skal det bare blive sommer så den kan blive luftet:)

Rock 'n' Roll Baby!!!

Jeg synes jeg gjorde lidt af et kup i går i Monki. Jeg spottede disse støvletter, og måtte simpelthen prøve dem!


Så var de endda sat 50% ned! Så de kom med hjem for 200 kr.! Det kan jeg godt leve med:)

Har fået lidt mere med hjem, men det får i senere... Lige nu skal jeg op af sofaen og til spinning. Gider viiirkelig ikke!!!

lørdag den 15. maj 2010

Forgive me for I have sinned... Again!

På trods af vejret har jeg haft en super hyggelig dag med min veninde. Vi mødtes i Lyngby Storcenter hvor min yndlings H&M ligger...

Så jeg kom selvfølgelig til at bruge penge... Puha. Skal nok vise mine køb, men det må blive i morgen. Er virkelig træt efter denne shoppedag (don't know why? Måske er det vejret der gør det...).

mandag den 10. maj 2010

Puha!

Det har været en lidt hård weekend for stakkels mig.

Jeg var til 2x25 års fødselsdag i lørdags, hvor jeg blev lidt mere fuld end planlagt (Damn you disgusting "Fisk"). Det resulterede i at Tanja lå hele søndagen med tømmermænd...

Derfor har jeg ikke det store at vise i dag, andet end mine seje nye køleskabsmagneter!

Jeg har manglet nogle magneter til køleskabet, for synes det er meget hyggeligt at hænge invitationer og postkort osv. op. Jeg synes bare ikke jeg har kunnet finde nogle seje, billige magneter.

Lige indtil jeg trådte ind i Søstrene Grene! Der fandt jeg disse magneter, som jeg synes er ret seje:)


De tre store magneter (London, New York, Paris) var i en pakke for sig, imens de mindre var i en pakke for sig. Begge pakker til ca 12 kr.

Som i kan se har jeg allerede taget dem i brug:)

fredag den 7. maj 2010

Avs mine ører!

I dag var jeg en tur indenom Strøget med min søde veninde fra Mit i storbyen, inden vi skulle smovse lidt sushi:)

Jeg faldt over disse basser i Friis & Co.


De er simpelthen så seje, at jeg bare måtte eje (hold nu op hvor jeg lige rimer! Høhø!). Så seje at jeg måtte hjem og torturere min ene øreflip, da mit hul var vokset lidt sammen.

Så prik, prik og en masse av av, og vupti! Så stod jeg med mine nye øreringe i mine meget ømme, røde og hævede ører:)

Bare de bliver normale til i morgen hvor jeg skal til 2x25 års fødselsdag!

torsdag den 6. maj 2010

Overvejelse

Da jeg besøgte H&M tidligere på ugen, prøvede jeg denne kjole som jeg har haft kigget på før, men dog aldrig prøvet.

Den ligger nemlig meget langt fra min stil, men jeg synes bare der er et eller andet over den. Så måtte altså lige prøve den da jeg fandt den.


Synes den er ret cute, men kan ikke finde ud af om den er for mormor:) Men er vild med de fine pufærmer, og så er den lavet af dejlig, blød uld af en slags.

Den røg dog ikke med hjem for den kostede 349, og det synes jeg er lige en tand for dyr, når jeg er så meget i tvivl.

Måske hvis jeg finder den på udsalg på et tidspunkt, at den skal med mig hjem:)

onsdag den 5. maj 2010

Fortsættelse..

Følger her med mine nye ballerinaer fra H&M, som jeg købte i går da jeg var en tur i Fields.

Manglede (synes virkelig!) et par ganske causal og enkle ballerinaer som man kan bruge til alt.

Og det synes jeg altså de opfylder meget godt. Og så er de pænt billige (179 kr), så jeg forventer ikke de holder for evigt:)



tirsdag den 4. maj 2010

Nyeste nye:)

Så er jeg kommet hjem efter en lille tur til Fields:)

Gotta love H&M! Det var nemlig der jeg fik købt mit nyeste i skabet:)

Dette var hvad jeg fik med hjem:

Denne t-shirt kjole. Perfekt til leggings. Dejligt casual:)


Denne leo skjorte er jeg meget i tvivl om. Tog den med hjem for at prøve at style den på forskellige måder. Tror den kan blive meget cool? Måske er det bare fordi jeg ikke er sprunget helt ud i leo endnu. Har kun ballerinaer og en taske. Så måske jeg bare skal vænne mig til det:) Hvad siger i til lep skjorten? Beholde eller bytte?

Har købt lidt mere, men det må i vente med til i morgen:) Har desuden også modtaget pakke i dag fra Dorothy Perkins som i også nok skal høre mere om!

mandag den 3. maj 2010

Mæt og træt:)

Puha! Sidder nu i min sofa og stener blogs+tv.

Er simpelthen så mæt. Jeg har spist hele dagen (føles i hvert fald sådan!).

En af mine chefer havde 25 års jubilæum. Så vi startede med morgenmad i min afdeling, derefter var jeg en af de heldige der var inviteret med til fin frokost med überbosserne. Og hvilken frokost!

3 retter plus meget lækker chokolade til kaffen. Samt dertilhørende vin (både hvid, rød OG dessertvin). Så man følte sig til sidst også lidt småsnalret:)

Derefter forsatte gildet til reception hvor der også var opstillet en masse gratis snacks (som man jo skulle smage på når de nu var der).

Så troede jeg det sluttede der, men da jeg ankom til mit andet job blev vi alle tilbudt rigtig lækker (lag)kage!

Det kunne jeg jo heller ikke sige nej til;)

Så nu slapper jeg altså virkelig af herhjemme efter kæmpe madorgie i dag:)

I morgen skal jeg forbi Fields med min veninde. Bare kigge, ikke bruge penge (som om det holder!).

Hav en fortsat dejlig aften!