søndag den 24. juli 2011

Gammel, gammel dame med noget nyt:)

Hej med jer!

Har slet ikke fortalt at jeg i mandags officielt blev en gammel dame. Altså fyldte 25 år, men det er jo også et kvart århundrede!!!

Havde dog en dejlig dag med overraskelse af to af mine veninder. De kom forbi med morgenbrød:) Derefter stod den på shopping. Skønt!

Det jeg egentlig ville vise jer var et af mine seneste køb... Nemlig et par Raybans! Wuhuuuu!!! Det kunne vist kun lade sig gøre med mit Downtown gavekort til sunglassesshop.dk:)




Nu har jeg brillerne men mangler bare at vejret arter sig!

onsdag den 13. juli 2011

Grecian inspired party dress

Så er jeg tilbage fra Nordsjælland med en lille bitte smule mere kulør end da jeg tog hjemmefra:) Har stadig ferie, og i dag har jeg ingen planer. Så jeg slapper hjemme, og så havde jeg lige tid til (som så mange andre!) at kreere en kjole inde på nelly.com. Gjorde det bare for sjov, men synes det kunne være fedt at få helt frie tøjler. Jeg kunne godt have tænkt mig at lave en flot lang kjole, men det synes Nelly ikke... Men tjek mit bidrag ud:)





Hjælp mig med at vinde, . Stem på min kjole her!

Kjolen blev faktisk en smule mere girly end hvad jeg plejer at tage på, men elsker kombinationen af blå og nude! :)

søndag den 10. juli 2011

Ferie:)

Så er det min tur til at have lidt ferie! Jeg har to uger frem, og skal bruge dem i Danmark da økonomien ikke lige er til rejser pt desværre (skal dog siges at jeg skal et par dage til Barcelona i september, så jeg skal ikke brokke mig for meget!). Men så må jeg jo udnytte den danske sommer max!

Og det starter jeg med ved at tage op til min familie i nordsjælland. Elsker nordsjælland om sommeren! Det er så hyggeligt. Så det glæder jeg mig til:)

Jeg får højst sandsynligt ikke blogget, men når jeg kommer hjem skal jeg nok få lagt indlæg op! Vi ses om et par dage!

fredag den 8. juli 2011

Dagens Downtown!

Det er simpelthen skæbnen at der i dag er tilbud på gavekort til Sunglassesshop på Downtown!

Jeg har gået og sukket efter et par Wayfarers, men synes de er så dyre... Suk! Men drømmen går forhåbentlig snart i opfyldelse. For med et gavekort på 400 (købes for 160!) er der ikke langt igen:)

Find tilbuddet fra Downtown her, hvis du også drømmer om et par alt for nice solbriller (Altså de har jo også andet end Rayban:))!

Hav en rigtig god fredag y'all!

tirsdag den 5. juli 2011

Ses vi?



Jeg er optimistisk og håber på sol i weekenden til CPH Beach Party! Kom glad:)