fredag den 22. april 2011

I morgen sker det!!!

Jeg skal endelig klippes i morgen! Og farves for den sags skyld:) Men er simpelthen så træt af den høstak der lever oven på mit hoved. Har bare ikke haft råd til at blive klippet. Det er så pokkers dyrt. Men nu skal det være:) Og jeg glæder mig. Har surfet nettet rundt efter inspiration til frisure. Fandt frem til at jeg rigtig godt kan lide Nicole Richies pager. Så tror jeg skal vove mig ud i en lang page hvis i forstår? Har altid haft langt hår, men nu er jeg bare så træt af det. Så nu skal der noget af længden:)

Har tænkt mig at tage disse billeder med til frisøren, og håber der kan komme noget godt ud af det:)



Håber ellers at i har en dejlig påske? Vendte hjem i går fra et par hyggelige dage hos min søster, svoger og to nevøer. Vi har rigtig påskehygget med gækkebreve og æggetrilning:)

tirsdag den 19. april 2011

Scandic Front + Malerier


For et stykke tid siden var jeg på Scandic Front og spise med mine kollegaer. Allerede da jeg kom ind blev jeg gladeligt overrasket over indretningen. Meget moderne med klare farver som lilla og pink kombineret med sort. Særligt de mange malerier fangede min interesse. Synes de passede rigtig godt ind til farverne i rummet.

Jeg forelskede mig især i det store med dødningehovedet på øverste billede. Så meget at jeg skrev til dem dagen efter for at få at vide hvem kunstneren er. Kunstneren hedder Alex Robious. Desværre kostede maleriet omkring 22.000 så vidt jeg husker. Så det bliver i min drømme:)

Selve maden var også god. Jeg fik nogle kammuslinger til forret og en god bøf til hovedret. I skal dog huske at spørge efter sovs! Det er åbenbart ikke inkluderet i menuen... Til sidst fik vi 4 slags is (altså bare en kugle af hver!), og selvom jeg var propmæt skulle jeg altså smage alle sammen. Og mums det var godt. 

Prisniveauet er, så vidt jeg husker, heller ikke i den høje ende. Så Scandic Front er klart et besøg værd. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at komme igen:)

tirsdag den 5. april 2011

New, but not springish!

Ja, jeg troede faktisk det var slut med vinterkøb! Men da jeg tilfældigvis stødte på denne sweater på vej til prøverummet, blev den hevet med i farten:)

Synes den er skøn og tilpas vamset:) Og så er den dejlig blød i forhold til H&M standard (har en anden sweater fra H&M som føles mere "kunstig", hvis i ved hvad jeg mener?).

Den var sat ned fra 399 til 199 så haps! sagde det, og den blev min. Det var faktisk først da jeg prøvede den hjemme at jeg lagde mærke til at den har fine lapper på albuerne. Bonusdetalje lige dér:)

Altså godt nok er den jo ikke særlig forårsagtig, men har faktisk allerede brugt den som jakke de sidste par dage. Så den skal nok blive brugt inden foråret (forhåbentlig) for alvor sætter ind.

Er næsten lige kommet hjem fra træning/sushi/iceblend på Baresso date med en veninde. Super hyggeligt lige at tage, kalorierne som man lige har smidt, på igen he he:)