mandag den 28. marts 2011

Boligtip!

Jeg har nu haft min lejlighed i lidt over et år nu, og er sådan set stadig i gang med at få alt på plads. Det skyldes nok at jeg tænker rigtig meget over hvad jeg vil have ind i mit hjem. Mange af tingene er ret dyre. Så det tager tid med at få sparet op til det hele:)

Jeg er nu nået så langt at det jeg mangler er lamper og noget til væggene. Lamperne har jeg sådan set bestemt mig for, så de skal bare købes.

Men kunst til væggene er straks værre! Jeg har aldrig rigtig haft noget kunst hængende på mine vægge før (Undtagen min obligatoriske Monet åkandeplakat. Er det kunst?:)). Synes virkelig det er svært at finde min stil. For er generelt ikke så meget til farver.

Faldt dog over Therese Sennerholt i det nye Sirene. Therese laver de sejeste grafiske tryk, med en masse søde tekster.

Tjek disse ud som er mine favoritter:



Tjek dem ud her.

Er nysgerrig efter links til hvad i har hængende derhjemme:) 

torsdag den 24. marts 2011

ØV!

Jeg var i Zara i dag i jagten på de perfekte røde bukser. Havde set nedenstående par som Christina fra Passionsforfashion.dk worker perfekt. Men de havde dem ikke! Øv, øv altså:( Ville så gerne have set farven på buksen irl... Vil nemlig lige præcis have den farve som på billedet. Synes det er en meget diskret rød. Synes godt det kan blive for chicken legs agtigt hvis i forstår:)

Billede fra www.zara.com.

Men kender i det når man bare har et helt outfit bygget op i hovet omkring et stykke tøj? Det er virkelig sådan jeg har det med det her par bukser... Ville så gerne rocke de her bukser sammen med en løs grå tee, min sorte Gina Tricot blazer med markerede skuldrer, mega høje sorte stiletter og en sort halskæde med kors jeg har.... Ville så gerne vise jer det.

Overvejer at bestille dem hjem til butikken fra deres webshop. Så kan jeg jo altid returnere dem hvis de skuffer. Meeen... Jeg har ikke en gang fået løn endnu. Så tror lige jeg venter og ser hvad der står på min konto:)

Er der forresten nogen af jer der har set dem irl? Info om farve modtages gerne! :)

Vi blogges!

Tanja

mandag den 21. marts 2011

Jagten på DE røde bukser!

Haha! Gæt hvad jeg skal på torsdag... Jeg skal jagte jeans, røde jeans, jaja. Havde ikke troet trenden skulle ramme mig, men synes faktisk de kan styles ret så pænt!

Så nu skal min veninde og jeg på jagt! Er mest til de mørkerøde fra Zara til venstre. De er lidt mere afdæmpede i farven i forhold til de andre.

Nåh ja, så runder vi da lige Agnes inden vi vender hjemad:) Glæder mig!

Hvad med jer og røde bukser? Go eller no go?

tirsdag den 15. marts 2011

To die for!

Jeg er virkelig faldet pludseligt og hårdt for denne jakke fra Designers Remix!

Så den på Medina for lidt tid siden, og tænkte godt nok at den var meget pæn. Men det var først nu her til aften da jeg tilfældigt kom forbi billedet af Medina og jakken at jeg forelskede mig helt og aldeles... Suk!

Men nu har jeg brugt meget af aftenen på at surfe rundt og lede efter den på nettet. Men jeg kan ikke finde den! Den findes åbenbart kun i sort? Den er helt sikkert møg dyr. Så jeg ved jeg ikke har råd. Men ville nu lige gerne se hvad den kostede:)

Synes virkelig den er lækker. Og Medina styler den helt perfekt ladylike med kant:)

Er der nogen af jer der har spottet jakken nogen som helst steder må i meget gerne sige til!

Hav en god aften:)

onsdag den 9. marts 2011

Blurry Boots





Ja, jeg undskylder på forhånd de slørede billeder, men synes alligevel jeg skylder jer at vise mit seneste støvlekøb frem.

Jeg købte dem på udsalg i Friis & Co.. Havde kigget på dem før, men var for nærig til at give fuld pris (som var ca. 1000 kr.) for dem.

Men så så jeg dem på udsalg til 330 kr., og så kom de altså med mig hjem:)

Og de er virkelig behagelige at gå i. Der er plateau og tyk hæl, der gør at det ikke føles som om der er nogen hæl. Bortset fra jeg selvfølgelig bliver en del højere:)

Jeg havde halv fridag i dag. Der kom en tekniker og tjekke min gasinstallation i køkkenet. Han fandt så ud af at en ventil var utæt, så der rent faktisk var lækket gas ud (???!!!). Damn it! Han lukkede så selvfølgelig helt af for gassen, hvilket betyder at jeg nu skal bruge penge på en vvs'er der skal komme og fikse det. Altså det med at købe bolig er meget fedt, men indimellem synes jeg kun der er udgifter. Når man har fået det ene fikset ryger det andet. Argh!!!

Sorry, surt opstød fra mig, men når man hellere vil bruge penge på de sidste møbler der mangler, og kunst til væggen er det bare en træls udgift.

Håber i har haft en lidt mere positiv dag end jeg har haft:) Spred lidt positiv energi på bloggen please! :)

Krims krams fra Tanja

fredag den 4. marts 2011

Spiderweb

Synes jeg lidt min nyeste ring ligner:) Desværre er den lidt for stor til ringfingeren og lidt for lille til pegefingeren. Så nu sidder den på ....fingeren:)



Håber i alle har en dejlig fredag. Min er ret stille. Skal tidligt op. Jeg får nemlig elektriker på besøg i morgen som skal fikse de elektriske installationer i min lejlighed. Yes sir. Og han er her mega tidligt. Smutter derefter til fødselsdag i det nordsjællandske, for at tage tilbage til city igen. Skal ud med de bedste tøser og have en masse billige drinks:)

Så kommer nok først igen på søndag sådan for real...

Men indtil da må i have en fantastisk weekend. Er der nogen andre der skal ud, og har i evt. forslag til billige cocktails?