mandag den 21. februar 2011

Mere sommer

Spottede de her to kjoler på asos i dag, og ville elske at eje dem! Ønsker endnu mere at sommeren kommer:) Der er vist noget med gratis levering på asos i øjeblikket. Så jeg er altså meeeeget fristet:)





Jeg har forresten (surprise, surprise!) købt endnu en ny ring:) Skal nok vise jer den. Skal bare lige have taget billeder af den:)

So loooong!


onsdag den 16. februar 2011

Forår, sommer kom!

Så er jeg endelig ved at være på toppen efter lang tids hoste og snot! Øv, det er kedeligt at være syg...

Når nu det er så knusende koldt udenfor glæder jeg mig endnu mere til forår og sommer kommer. Jeg drømmer mig ned i dejlige sommerkjoler a' la disse fra asos.

Hvilket faktisk minder mig om at jeg skal ud og købe masser af kjoler når den tid kommer, for har faktisk ikke særlig mange hverdagssommerkjoler... Endnu en god grund til shopping:)

Nu til noget lidt andet. Jeg er midlertidigt flyttet ind hos min veninde for at være kattepasser. Det er en krævende kat (synes jeg nok mest fordi jeg ikke er kattemenneske!). Så meget af min tid går med at passe og motivere den, samt pendle frem og tilbage mellem lejligheder. Så det er ikke så meget overskud jeg har sidst på dagen. Så kan ikke love hvor meget lyd jeg giver fra mig den næste uge til halvanden. Men will try! :)

Vi blogges ved!

onsdag den 9. februar 2011

Checkin' in

Hej bloggen!

Vil bare lige checke ind her på bloggen og sige at jeg er kommet godt hjem efter en fantastisk skiferie:)

Jeg er desværre blevet syg efter jeg er kommet hjem, så jeg har ikke haft så meget overskud til at dele min tur med jer.

Men bare rolig det skal nok komme! Skal bare lige ovenpå igen (hvilket jeg håber jeg er i morgen. Det er sgu for kedeligt at være syg).

Indtil da må i have det rigtig dejligt:)

Knus Tanja