torsdag den 23. december 2010

Merry Christmas!

Hej folkens!

Vil bare lige ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul:) Håber i får en dejlig dag i morgen. Præcis som i ønsker den skal være!

Billederne er fra første gang jeg var i New York. Der var de så småt i gang med at pynte op til jul:)

Første billede er fra China Town og sidste billede er fra Macy's:)


onsdag den 22. december 2010

Check in:)

Hey bloggen!

Ville bare lige checke ind og sige hej. Ved der har været lidt stille, men har synes jeg har følt mig så negativ. Og det synes jeg ikke jeg vil smitte jer med:)

Føler det er ved at vende... Var til træning i dag. Det udløser jo endorfiner (tror jeg nok det hedder?), så ens humør skulle blive lidt bedre.

En ting jeg har tænkt over faktisk... Jeg har ikke rigtig lavet nogen juleindlæg herinde. Er ikke den store julefan, men noget der kan få mig i stemning er julemusik. Jeg hører det hele dagen på arbejde i øjeblikket:)

Jeg ville egentlig bare dele min yndlings julesang med jer alle. I håb om at den spreder lidt positiv julestemning hos jer alle sammen:) So here it goes...



Synes altså de synger fantastisk! Jeg kan høre den på repeat all day:)

onsdag den 15. december 2010

Mamma Mia for en musical!

I lørdags var jeg inde og se Mamma Mia i Tivoli. Jeg havde ingen forventninger fordi de har valgt at oversætte sangene til dansk.

Men det var super godt! Der var virkelig mange sjove scener i, og de krydret med en masse gode Abba sange er jo fantastisk:) Dog ville jeg stadig ønske at de havde holdt fingrene fra sangene, så man havde kunnet synge med. Det var lige det sidste der manglede.

Lige efter pausen tager stykket et dyk nedad. Tager mig selv i at sidde at gabe en lille smule (total oldie, I know!). Men der bliver virkelig taget revanche til slut hvor alle kommer ind på scenen og optræder med sangene. Også nogle af de engelske. Det var virkelig fedt!

Og så synes jeg nu også at søde Silas Holst er en lille smule nuttet:)

I kan lige få en lille appetizer (hvis linket virker):

søndag den 12. december 2010

Søndagens sang



Er fra Ellie Goulding. Hørte den hos lineandree.blogspot.com, og blev fortryllet! Synes det er så fedt et remix. Kan desværre hverken finde den på itunes eller andre steder. Så indtil videre kører den på repeat på youtube:) Nogen der ved hvor man kan købe den???

lørdag den 11. december 2010

Mamma Mia!

I aften er der dømt tøsehygge og Mamma Mia i Tivoli. Havde store forventninger da vi købte billetterne, men der vidste jeg ikke den var oversat til dansk. Så mine forventninger er meget lave til forestillingen, men så bliver jeg i hvert fald ikke skuffet:)

Vender lige tilbage med feedback på forestillingen:)

Er der nogen af jer dejlige læsere der har set den allerede? Hvis ja, hvad synes i om den?

Hav en rigtig dejlig lørdag derude!

onsdag den 8. december 2010

How lucky can a girl be?

Jeg har længe gået og tænkt lidt over at købe denne "Grecian Maxi Dress" i navy fra Asos. Tænker at den er perfekt til nytår. Dog har jeg tøvet mange gange, da jeg er rimelig flad her i december.

Da jeg så endelig besluttede at jeg bare måtte have den var den udsolgt! Nooo!!!

Af en eller anden grund gik jeg ind og tjekkede i dag for at se om den skulle være kommet tilbage i min størrelse. Guess what??? Det var den! Tog det som et tegn og skyndte mig at trykke køb:)

Da jeg derefter var inde at tjekke op på kjolen stod der at den var udsolgt. Så tror virkelig jeg har fået den aller sidste:) Det må simpelthen være skæbnen.

Nå, men nu har jeg min fine nytårskjole. Nu mangler jeg bare et sted at fejre nytår:)

Billede fra asos.com.

Vender lige tilbage med hvordan jeg vil style den til nytår:)

onsdag den 1. december 2010

Anmeldelse af Coolstuff.dk

Jeg var også en af de heldige der har fået lov til at afprøve gadgets fra Coolstuff.dk. Jeg tænkte at jeg ville prøve at vælge noget som der ikke er blevet blogget om tidligere. Så jg valgte derfor deres Powerball. Der stod på hjemmesiden at den kan træne håndled, muskler i arme og fingre, og når jeg sidder på kontor foran computeren hver dag, tænkte jeg at det kunne være et godt break på arbejdet lige at kunne tage min Powerball frem:)

Desværre kan jeg ikke helt finde ud af at få den i gang. Man skal på en måde få startet den indre bold så den roterer. Og så skal man holde rotationen i gang ved at lave cirkelbevægelser med håndleddet. Jeg skal nok bare øve mig lidt. Så jeg vil i hvert fald tage den med på kontoret:)

Hvis du som mig har forældre der aldrig ved de ønsker sig (og allerede har alt), kan du tjekke coolstuff's sjove julegaver her


EDIT: Lige efter jeg skrev det her indlæg prøvede jeg powerball'en igen, og det virkede!!! Det er faktisk list sjovt at prøve:) Og kan faktisk mærke det i min højre arm. Måske jeg lige skal øve med venstre også så der er ligevægt:)