torsdag den 28. oktober 2010

Perfect match!

Da jeg så blondetoppen fra H&M tænkte jeg med det samme at den kunne se super cool ud sammen med et par røde læderbukser. Oh! How I wish I was rich! For selvom toppen fra H&M er billig, så er det en helt anden historie med bukserne. De er fra Balmain og koster så meget at jeg overhovedet ikke turde kigge på prisen:) Men lækre... Det er der vist ingen tvivl om de er:)

søndag den 24. oktober 2010

Out with the old, in with the new:)

I New York fandt jeg endelig en afløser for min elskede, buttede DKNY pung. Den havde den helt rigtige størrelse, og de helt rigtige rum. Men den er med årene blevet slidt en hel del.

Så da jeg fandt nittepungen, bestemte jeg mig for at nu var det på tide:)

Her er de begge. Den nye (med nitter) og den gamle:)

lørdag den 23. oktober 2010

Double Cross Rings

Sad lige og stenede på asos, og fandt disse ringe som har været en del rundt i blogland. Jeg synes de er super cool, men ville ikke give (læs: havde ikke råd) 250 for den Ugabuga.dk har lavet.

Nu er jeg så faldet over lignende ringe på asos.com. Her koster de ca 75 kr. Og jeg synes de ligner rimelig godt...


 Billeder er fra asos.com

fredag den 22. oktober 2010

Comfy knit

Jeg havde den hyggeligste dag i går med min familie i Tivoli. Jeg var så heldigat kunne få billige billetter til Sværdet i Stenen i Glassalen. Så jeg inviterede mine nevøer med. Selvom det var koldt var det rigtig hygeligt at gå rundt i den pyntede have:) Meget efterårsagtigt!

Vil lige vise jer mit seneste køb fra H&M. Denne dejlige strikcardi med det fineste mønster. Jeg har brugt den flittigt som jakke. Altså inden det blev alt for koldt! Så nu skal den nok bare bruges inden under min frakke måske:)


Lige om snart skal jeg på posthus og hente ny jakke... Og senere drager jeg mod det nordsjællandske for at se min veninde:)

tirsdag den 19. oktober 2010

Still here!

Hej folkens!

Ville lige give lyd fra mig. Ved godt der har været lidt stille på bloggen. En kombination af travlhed og uinspirerethed:) Må indrømme jeg ikke har følt mig særlig motiveret til at skrive, selvom jeg har et par ting jeg mangler at vise jer!

Men, men! Det kommer. Skal nok få lagt noget godt op til jer i morgen... Stay tuned:) Og indtil da rigtig god aften til alle jer!

søndag den 10. oktober 2010

Shearling boots fra NYC!


Jeg kunne virkelig ikke lade være med at købe disse støvler da mit øje spottede dem i New York! Ved godt at shearling boots er virkelig populære her i blogland, men synes jeg måtte vise dem frem:)

onsdag den 6. oktober 2010

Hell's Kitchen Flea Market

Jeg er normalt ikke til loppemarkeder herhjemme. Måske fordi jeg har været på de forkerte, for jeg synes der er for meget krims kram imellem. Men igen... Nok fordi jeg har været på de helt forkerte:) Så jeg tror jeg skal ud og lure lidt mere... Jeg har i hvert fald fået blod på tanden efter jeg besøgte Hell's Kitchen Flea Market! Hold op det var hyggeligt! Og der var så mange fine ting. I får lige lidt billeder fra besøget som min veninde tog... Min taske er også på nogle af billederne:)




Er i fuld gang med at kigge på vintage julekugler til min stedmor:)


Haps! De kom med mig hjem:)





Min nye taske!

Derudover fik jeg også købt mig en rigtig fin kappe. Jeg har ikke fået taget nogen billeder af den endnu, da den lige har været til rens. Men så snart jeg får taget nogle, skal jeg nok vise jer den:)

Nå, men egentlig var det også bare et lille tip til jer der elsker loppemarkeder... Hvis i skal til New York så tag endelig et smut forbi Hell's Kitchen Flea Market!!!

tirsdag den 5. oktober 2010

Busy bee...

Puha, Tanja er træt! Udover at have været på arbejde hele dagen (som jeg dog plejer), har jeg haft bestyrelsesmøde i min andelsforening. Og var bare mange ting at snakke om i dag. Så mødet trak lidt ud... Men okay det sidste punkt på dagsordenen var en julefrokost:) Jeg overlevede...

Har ellers modtaget flere billeder fra NY fra min veninde. Der er bla. billede af min taske som jeg købte på loppemarked derovre. Den er jeg virkelig glad for! Men den viser jeg jer i morgen sammen med nogle billeder fra loppemarkedet.

Vi blogges ved i morgen:)

søndag den 3. oktober 2010

Asos rabat!

Kunne ikke lade være med at trykke køb til denne sag da jeg opdagede Asos gav 20% rabat med koden asossirene.

Billede fra asos.com

Synes den er så fin, og kan forestille mig den vil blive brugt til mange fester fremover:)