torsdag den 30. september 2010

Hearbeats!

Elsker The Knife! Elsker deres sang Heartbeats! Elsker videon til sangen. Den minder mig om chill out sommer i LA:) På nær lige når fuglene tittet frem:)

onsdag den 29. september 2010

Shady pics!

 

I får lige et par meget dårlige billeder af mine ny støvler fra Steve Madden købt i New York! Sorry for kvaliteten, men de er taget med iPhone i H&M's prøverum:)

Jeg er allerede super glad for mine støvler, som jeg spår kommer til at bo på mine fødder hele vinteren igennem!

søndag den 26. september 2010

Ny ring

Udover den ring som jeg åbenbart ikke fik med hjem fra New York (hulker stadig...), købte jeg en fin ring i Forever 21.


"Stenen" i midten er meget mørkegrøn.

Forever 21 er virkelig en god butik med en masse billige sager:) Fik også købt mig et par fine nude wedges som jeg selvfølgelig nok skal få vist jer:)

Tjek desuden min neglelak på billederne. Den er godt nok lidt afskallet nu, men den har holdt virkelig længe... Den er fra Essie (og også købt i NY) og hedder Loophole.

Den har en fin sølvmetallic farve, og har som sagt holdt rimelig godt. Jeg et lag på efter jeg havde købt den og tror den holdte ca en uge inden den begyndte at skalle:)

Det er min første Essie lak (about time!), og må sige jeg er forelsket:)

torsdag den 23. september 2010

FUCK!

Øv altså! Har lige fundet ud af at jeg har mistet en af mine ringe som jeg købte på min ferie:( Har simpelthen ledt alle vegne efter den! Jeg var bare sikker på at den var pakket godt ned i min kuffert inden vi tog fra hotellet...

Den var ellers super fin, og min aller første dobbelt ring. Den var fra Accessorize, i guld og den havde "LOVE" skrevet henover fingrene...

Øv, øv, øv! Jeg håber stadig på at det er mig der er dum og ikke kan huske hvor jeg har lagt den. Håber på den på mystisk vis dukker op igen...

Nå, men jeg har jo lovet at vise jer mine køb fra New York. Og det var faktisk det jeg skulle i gang med da jeg opdagede at ringen var væk.

Jeg købte også en anden fin ring, men den viser jeg i morgen:)

onsdag den 22. september 2010

I HEART New York!

Jeps, jeg er tilbage efter en fantastisk uge i New York. Jeg har gået, shoppet, kigget, grinet, spist, drukket, oplevet, taget billeder og blevet forelsket i New York. For det er simpelthen den mest fantastiske by! Jeg elsker kontrasterne der er overalt.

Jeg har en hel masse jeg gerne vil vise jer. Selvfølgelig alt det jeg har shoppet, men også det jeg har oplevet udover. Så det vil komme løbende:) Og så må i endelig sige til hvis i har spørgsmål til noget af det!

Her får i lige en lille del af mit eventyr.







P.S. Jeg fordømmer altså lidt at der ikke ligger nogen Starbucks andet end i lufthavnen... Har virkelig haft en craving efter en Iced Caramel Macchiato efter jeg smagte den i New York. Mums for Starbucks!

mandag den 13. september 2010

See Ya!


Lige et sidste indlæg inden jeg smutter en uge til New York:)

Som i kan se er kufferten mere eller mindre pakket. Efter druk lørdag havde jeg meget svært ved at tage mig sammen til at pakke i går, men jeg tror jeg har fået alt med:)

Der vil være helt stille på bloggen, men jeg lover at komme stærkt igen med en masse billeder og beretninger:)

Glæder mig til en uge i the City, hvor jeg skal gå mine nye ballerinaer (som kostede 100 kr.!) til.



Kan i have det så godt indtil vi ses igen:)

See ya!

lørdag den 11. september 2010

Fashionista Event i Magasin

Torsdag var jeg til Fashionista aften i Magasin. Havde ikke rigtig sat mig nogle forventninger inden, men alligevel blev jeg lidt skuffet. Jeg synes at ideen var rigtig god, men selve aftenen var uorganiseret og man gik lidt rundt og vidste ikke rigtig om det egentlig var gået i gang. Der manglede virkelig en introduktion, så man vidste hvad der var at ting man kunne prøve og ting man skulle se. Nå, nok om det... Til 50 kr. ved jeg egentlig heller ikke hvor meget man kan forvente? :)

Men man fik jo lov at gå og lure på alle deres varer (på 2. sal i hvert fald). Både min veninde og jeg blev smask forelskede i denne sag fra By Malene Birger. Nuuuj! Den var så fed.







Elsker simpelthen skuldrene og faldet foran på kjolen.
Desværre koster den ca. 2000 kr. Og det synes jeg ikke lige mit budget kan holde til nu hvor New York turen lurer lige om hjørnet!

Om et par timer smutter jeg til fødselsdag. Overvejer min nye skjorte fra Gina Tricot. Som jeg faktisk ikke har vist her på bloggen endnu. Må lige huske at få taget et billede af den:)

onsdag den 8. september 2010

Count Down!

Bare lige for at rub it in y'all faces så er der er altså kun 4 dage til jeg rejser til byen over alle byer New York:) OG jeg glæder mig! Men inden da synes jeg der er så mange ting jeg skal nå... Vaske tøj, finde ud af hvad jeg skal have med og til sidst pakke.

Den eneste ting jeg er sikker på jeg skal have med er min nye rygsæk fra Gina Tricot. Inden jeg købte den fik jeg en ide om at jeg da skulle trave New York tynd med en rygsæk på ryggen! Havde en ide om hvordan den skulle se ud, men synes ikke jeg kunne finde den helt rigtige. Indtil min veninde viste mig den fra Gina Tricot.

Den var tæt nok på den jeg havde tænkt mig. Og til 249 skal den altså med mig til New York:)

lørdag den 4. september 2010

Busy weekend!

Puha! Synes altså tiden løber fra mig. Var til DHL stafet i torsdag og kom meget sent hjem. Var helt færdig efter at have tvunget min krop til at løbe 5 km.

I går var jeg et smut forbi Gina Tricot. Skulle bruge mine 25 % fra Sirene:) Køb følger...

I dag stod jeg op kl. 8! For at kunne vaske de sidste kjoler der skal med mig på loppemarked i morgen. Hvis der er nogen der er i nærheden skulle i da komme forbi Gentofte loppemarked. Lige ved Charlottenlund Station. Det kunne være så hyggeligt:)

I får lige et hygge billede fra sidste gang jeg var på loppe:)