mandag den 30. august 2010

Interessante fund i gemmerne 2!

Som jeg fortalte i går har jeg ryddet op i mit skab, og fundet nogle ret interessante ting som jeg havde glemt:)

Noget mere brugbart end andet! Der var to par sko der overraskede. Disse to par havde jeg faktisk helt glemt jeg havde!


 Et par fine skoletter! Næsten ikke brugte. Det eneste problem er at de strammer en smule. Men tænker at jeg måske kan blokke dem:)






 
Og et par fine, gamle Friis & Co. sandaler i beige. Husker ikke at de var så behagelige at have på:) Dem kunne jeg jo snildt have brugt hele sommeren:)

søndag den 29. august 2010

Interessante fund i gemmerne 1!

I dag har været store oprydningsdag! Både rengøringsmæssigt, men også ryd-ud-i-skabet mæssigt.

Og det har altså været sjovt, for der var virkelig mange ting som jeg lidt havde glemt jeg stadig havde:) Grunden til at jeg også har ryddet op i mit skab er fordi at jeg d. 5. september skal på loppemarked. En af mine veninder og jeg har lejet en stand sammen. Og så er man jo tvunget til at rydde ud, så der kan komme nogle ting med.

Og jeg har virkelig været hård imod mig selv! Men der var også nogle ting jeg slet ikke havde brugt. Så de ryger altså med på loppe:) Men så kan man jo på den anden side få nogle nye ting ind i skabet (specielt når man meget snart skal en tur til New York!).

Anyways, jeg fandt en masse sko som jeg havde sat i kælderen fordi jeg ikke rigtig har brugt dem. Nogle var en god overraskelse, mens jeg nærmest blev forskrækket over nogle af skoene.

Fx dette par som er købt i Spanien for en del år siden. Hvad sker der lige?!


Den sylelange spids gør jo mine (i forvejen store) fødder megalange. Og hælen er slet ikke høj nok til mig (hvis jeg skal have hæle på, skal de være HØJE).
Jeg har heldigvis aldrig haft dem på her i Danmark:) De røg vist på en gang i løbet af den ferie de blev købt. Så de ryger helt sikkert med på loppemarked. Det kan jo være der er andre der kan have glæde af dem:)

Vender lige tilbage med to par sko der overraskede mig positivt!

God søndag:)

tirsdag den 24. august 2010

Ny detalje

Ikke fordi noget af det er nyt, men det er en ny sammensætning jeg prøver her. Elsker min leoskjorte og bruger den meget. Men blev træt af at den er lidt uformelig en gang i mellem:)

Så jeg fandt et mega gammelt bælte frem som jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har brugt (går ikke så meget med bælter!).

Synes det gik meget godt, og vil da helt klart bruge de to ting sammen fremover:) Hvad synes i? Er jeg helt galt på den, eller går det sammen?

Sorry for det dårlige billede, men det gik hurtigt! Havde travlt med at komme ud af døren:)

fredag den 20. august 2010

Skulls

Jeg kunne ikke dy mig da jeg var et smut i Gina Tricot for at lede efter en rygsæk (Viser senere)... Jeg måtte prøve deres skull cardigan som lå og ventede på mig:)

Den ser sådan her ud:


Fornuftig som jeg åbenbart lige pludselig er blevet købte jeg den ikke. Jeg er virkelig flad denne måned efter nogle heftige tandlægeregninger:(

Så har indstillet alt shopping og venter til jeg er i New York (hvilket jeg er om 25 dage hvis nogen vil vide det!).

Men cardiganen er helt klart i mine tanker! Ligesom Friis & Co. støvlerne også er. Puha, de næste 25 dage bliver hårde. VIL TIL NEW YORK NU! :)

torsdag den 19. august 2010

Mere efterår

I går var jeg også et smut forbi Friis & Co. Jeg faldt over disse seje støvler som jeg tænker er perfekt til efterår.

Billede fra Smartgirl

Jeg er vild med den rå sål. Og tror at de er "behagelige" at gå i pga. plateauet.

Jeg prøvede dem desværre ikke. Var bange for at jeg kom til at elske dem alt for meget hvis de kom på fusserne:) Og jeg har ikke lige ca 1000 kr.:(

Jeg vil egentlig også hellere vente til jeg har været i New York. Tænk nu hvis jeg finder nogle støvler der er endnu federe! Og hvis ikke så kan jeg jo altid prøve dem når jeg er hjemme igen:)

onsdag den 18. august 2010

Out and about in CPH:)

I dag mødtes jeg med min veninde efter arbejde. Vi skulle spise running sushi på Nagoya:)

Først tog vi dog ind til byen. Vi havde begge nogle ting der skulle byttes. Eller det vil sige min ting skulle ikke byttes... Nærmere lige fikses. Havde ikke lyst til at have en alarm hængene i min ny H&M taske.



Efter vores ærinder drog vi videre mod Nagoya. Mums! Hvor fik vi smovset som i kan se:)



Udover at grovæde fik vi også snakket om vores kommende NY tur. 26 dage tilbage, og så er vi afsted:)

Glæder mig til at vise jer en ting som jeg købte i dag, som helt sikkert skal med til New York!


mandag den 16. august 2010

Haps!

Fik lige nyhedsbrev fra asos i dag, og spottede denne taske:



Begge billeder er fra asos.com.

Lige med det samme tænkte jeg at den må jeg eje! Klikkede hurtigt ind på asos. Bare for at finde ud af at den allerede er udsolgt! Øv altså!

Er der nogle er jer der ved om asos plejer at få varer igen? Kan huske jeg blev forelsket i en læderjakke engang, som de ikke fik igen da den var udsolgt. Så frygter lidt at de måske heller ikke får tasken igen:(

søndag den 8. august 2010

Meget dårligt dagens!

Jeg var til fødelsdag i går hos Belinda fra Mit liv i storbyen. Det var vældig sjovt! Billedet er taget lige inden vi sku ud af døren og i byen. Mega dårlig kvali, og man ka ikke se tøjet helt så godt. Men tænkte et dårligt billede er bedre end intet:)

Jeg har min nye bluse på fra H&M. Jeg synes den er vældig fin med det transparente stof på ærmerne og over brystet. Skal nok give jer et bedre billede af den på et tidspunkt.

Dagen i dag er brugt på at pleje små tømmermænd og indhente noget søvn. Havde tidligt besøg af min far, som hjælper med at fikse mit badeværelse.

Håber i har haft en god weekend alle sammen:)

torsdag den 5. august 2010

Dagens højdepunkt

Forestil jer Tanja der stresser afsted. Gnaven over at DSB har valgt at reparere spor på det meste af Hillerødbanen, så man skal med f...ing varm togbus når man skal til Lyngby! Tanja not happy...

Midt i Tanjas stress for at nå togbussen står der en meget venlig fyr på Svanemøllen og deler mini cola ud. Det reddede da lige Tanjas dag! Ved godt det ikke er en stor ting, men nogen gange er det de små ting i hverdagen der tæller:)

Forresten fik jeg hapset mig en af de fine cola dåser designet af Manolo Blahnik:) Wehuuu!


Håber i også har haft en god dag:)

onsdag den 4. august 2010

New in:)

Jeg har modtaget pakke fra Asos!

Jeg har modtaget disse seje øreringe:




Jeg har også modtaget hvad der skulle forestille at være en kjole... Meeeeen! Den er lige lovlig kort. Så tror jeg ender med at bruge den som top. For fin er den.

Den får i måske at se i weekenden. Skal til fødselsdag, så må hellere finde noget pænt at tage på. Haha!

Jeg har taget en beslutning om at begrænse mit shopping. Så jeg har sat en øvre grænse på hvad jeg må bruge om måneden. Jeg har sat grænsen til 1000 kr.

Indtil videre har jeg brugt ca 225 kr. på Asos. Og har øje på en blazer til 200. Så jeg er allerede godt på vej, men er virkelig motiveret til at overholde min regel:)

Hvad siger i? Tror i jeg kan holde det?

Grunden til begrænsningen er at jeg simpelthen vil for mange ting! Jeg har så mange ting jeg gerne vil have købt til min lejlighed. Der er så mange steder jeg vil hen. Plus at der snart ryger en masse penge til tandlæge (Goddamn! Hvor er det dyrt!) Så nu skal jeg altså virkelig i sparemode:)