søndag den 27. juni 2010

Mit første army!

Ja, I know! Jeg er lidt bagud med det her army, men jeg har bare ikke fundet det rigtige item. Før nu.

Jeg fandt shortsene i H&M, og til 129 kr. kunne jeg ikke lade være med at prøve dem. Og de sad virkelig godt! De generer hverken i livet eller ved lårene. Perfekt!



Undskylder lige for at billederne ligger så mærkeligt. Men kunne kun oploade dem ved at de ligger på siden af en eller anden årsag. Irreterende!

torsdag den 24. juni 2010

Guilty Conscience! Part 2

 Jeg har stadig dårlig samvittighed over min shopping i lørdags. Brugte penge jeg ikke skulle bruge. Det resulterer i at jeg, indtil jeg får løn, skal leve af pasta og opvarmet suppe. Hvad man dog ikke gør for tøj og sko:)

En af mine udsalgskup jeg gjorde mig, var at købe denne fine jakke. Har kigget på den før, men turde slet ikke prøve den fordi den kostede 399. Men tilfældigvis fandt jeg den i udsalgsrækkerne blandt en hel masse andet. Der var kun den ene, og lige i min størrelse. Og så endda sat ned til 100 kr.! Den måtte jeg virkelig ha'!

Synes den er super fin med pailletstykket foroven.




søndag den 20. juni 2010

Guilty Conscience!

Tilgiv mig, for jeg har syndet!

Efter lidt tid væk fra butikker, bevægede jeg mig ud i går. Det skulle bare være en hyggetur med min veninde, men da jeg trådte indenfor i Lyngby Storcenter var der jo massivt udsalg all over!

Damn it! Det kunne min svage sjæl ikke modstå:)

Den største synd blev disse killer wedges fra Bianco. Der var 30%, så fik dem for ca 400. Har kigget på dem da de kom i butikkerne, men synes ikke jeg havde råd da de kostede 600kr. Så jeg følte simpelthen jeg måtte slå til! Det var endda sidste par i min størrelse. Er det lige skæbne eller hvad:)





De har lidt tribal vibe over sig, og er super behagelige at gå i på trods af den høje hæl. Skal sidde på mig hele sommeren:)

Købte lidt udsalg i HM, men det får i imorgen. Skal have pakket (sports) taske til Sparta 5km løb i morgen.

Wish me luck! Min tid skal simpelthen ned under 30 min denne gang:)

lørdag den 19. juni 2010

Fallulah på Nina Bang



I går var jeg på Vega's natklub Nina Bang. Der spillede den smukke og karismatiske sangerinde Fallulah.

Der var optakt til Roskilde, og hun spillede derfor gratis! Man fik endda en gratis øl oveni! Så det blev en super god aften:) Stemningen var god, Fallulah var super:)

Eneste minus var at hun ikke spillede Bridges. Havde håbet at den kom som ekstra nummer, men der kom intet desværre:(

Så nu tænkte jeg at i lige kan få den her:






P.S. Undskylder for den dårlige billedkvalitet, men det var alt hvad min iPhone kunne klare:)

torsdag den 17. juni 2010

Damn you empty pockets!

Har altså ikke mange penge tilbage denne måned. Og skal også bruge penge på hotel i New York.

Derfor prøver jeg at gå uden om de store fristelser. Derfor giver det også stor mening at jeg da så lige skulle smutte forbi H&M's hjemmeside. Bare sådan for sjov:) Så var det selvfølgelig der dukkede dette op på min skærm.




Begge billeder fra hm.com.

Synes begge ting ser virkelig skønne ud! Det bør jeg ikke leve uden:) Men desværre må jeg nok vente med at gå på jagt indtil næste måned starter!

onsdag den 16. juni 2010

Back to the 80's?



Begge kjoler fra asos.com.

Fandt disse to kjoler på asos. Kan ikke helt bestemme mig for om de er fede, eller om de er lidt for slutty. Synes egentlig der er lidt Dallas/Dollars vibe (Ja! Jeg kan svagt huske disse serier!).

På den ene side kan jeg virkelig godt lide skuldrene. Der er lidt 80'er power suit lækre. På den anden side kan jeg ikke helt forene mig med vandfaldet foran. Synes det gør kjolerne lidt slutty?

Anyways... Døm selv:) Hvad synes i?

tirsdag den 15. juni 2010

Nedtælling i gang... 90 dage...

Til New York!

Glæææder mig helt vildt, men er lidt presset over at min veninde og jeg endnu ikke har fundet hotel...

Så det kigger jeg heftigt på i øjeblikket, så jeg kan få ro i sindet:)

Så hvis der er nogen af jer skønne læsere der sidder med nogle tip til hvad man skal se, opleve gøre eller for den sags skyld ved hvor man skal bo, må i meget gerne sige til:)

Er måske ved at tro at Chealsea Inn kunne være en meget god, meget billig muliged. Fint ser det ud i hvert fald (men det gør det jo altid på billeder).





Begge billeder er fra www.chelseainn.com

onsdag den 9. juni 2010

Hvis bare alle regnjakker kunne se sådan ud...

Så kunne jeg måske godt ønske lidt regn en gang i mellem... Kun en gang imellem:) Bare for at kunne flashe en super sej regnjakke fra MaxJenny. Alle frakker er lavet af genbrugte plastikflasker! Synes de har lavet nogle skønne frakker, i skønne farver og former. Og så er jeg simpelthen vild med de dramatiske kraver!

Så den første med ansigtet da jeg sad søvndrukken og stenede de sidste go' morgen tv inden jeg skulle ud af døren. Og den fangede mig straks. Desværre er de lidt dyre. De koster ca 3000 kr. Så jeg må vist bare drømme videre...





Alle billeder er fra www.maxjenny.com.

tirsdag den 8. juni 2010

Aftenens fra i lørdags


I får lige mit outfit fra i lørdags. Man kan desværre ikke se min seje, nye halskæde jeg har på. Den må jeg vise i et andet indlæg:)

Men ellers har jeg min H&M leoskjorte på som jeg tvivlede på i starten. Men nu elsker jeg den simpelthen!

søndag den 6. juni 2010

Sushi & Piña Colada light



Tempt Cider & Piña Colada Light

Jeg var nok en af de få mennesker der ikke var til Distortion i går. Jeg var i stedet hjemme hos min søde veninde fra Mit Liv i Storbyen. Hun havde lavet hjemmelavet sushi til os. Det var virkelig skønt! Hold op hvor blev vi mætte begge to:)

Vi var virkelig i gør det selv mode med hjemmelavet sushi og hjemmelavede drinks.

Vi startede med Strawberry Daquiries, men blev mere eksperimenterende jo senere det blev. Min veninde havde ananas vi kunne bruge. Og så kom vi på den fremragende ide at vi da skulle lave Piña Colada. Vi havde bare ikke noget kokosmælk. Så vi brugte kokosmel. Det lyder nok meget mærkeligt, men resultatet smagte faktisk fint.

Vi blev engige om at det da måtte være en Piña Colada Light:)

lørdag den 5. juni 2010

Sommerfest

Jeps! Der var sommerfest for hele firmaet i går. De havde valgt at det skulle være i Wallmans salonger i Cirkusbygningen.

Har aldrig været der før, så vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente.

I starten synes jeg showet var lidt tamt og rodet. De prøvede at lave en historie med dans og musik, men den fangede jeg ikke rigtig.

Men i slutningen af showet gav de den gas! De parodierede Madonna, Michael Jackson og Queen. Det var noget der kunne få publikum op:)

Jeg fik ikke selv taget billede af mit outfit, men håber der måsker er andre der tog så jeg kan låne:) Jeg havde min fine Saint Tropez pailletkjole på.

Men i får lige et billede fra nytår hvor jeg også havde kjolen på, så i lige kan se hvor sparkly den er :) Undskylder på forhånd det fjollede billede. Det var nytår, sent og jeg var (indrømmet) vist meget fuld.


Nu har jeg meget travlt. Har 45 min til at finde ud af hvad jeg skal have på til bryllup og gøre mig klar.

See ya!

tirsdag den 1. juni 2010

Damn Maxies!

Jeg har ærlig talt ikke været så heldig med mine to maxikjolekøb:(

Den første jeg købte hos Dorothy Perkins efter at have set den på Eventuelt Emilie, er for stor i livet og mega gennemsigtig!

Så den kan man kun have på på stranden... Med mindre jeg finder et eller andet underskørt or something:s Ret ærgerligt...

Den sidst ankomne i samlingen er en sort sag fra asos, som jeg viser her. Den er lige tilpas i underdelen. Her er det overdelen der driller. Det er meningen at den skal sidde lidt "løst" som man kan se på billederne i mit indlæg. Men ikke så løst! Der er alt for meget stof. Eller måske har jeg bare for små bryster til jeg kan fylde den ud:)

Nå, men jeg skal i hvert fald have fundet på en måde at fikse den på. Vil nemlig rigtig gerne have den på til bryllup på lørdag... Lover billeder hvis jeg får fikset den:)