onsdag den 31. marts 2010

Statement smykker...

Stenede lige lidt på asos og fandt disse fantastiske smykker! Er specielt helt vild med englevingeringen og "LOVE" to-fingerringen. Men jeg har altså også en ting for store ringe for tiden:)

        
Alle smykkerne kan fås hos http://www.asos.com/

Ih altså!

Nu er jeg kommet til at købe de ultra hypede wedges fra Shoeshibar! Selvom jeg egentlig havde erklæret mig selv i sparemode denne måned, og alle måneder frem til september. Der skal jeg nemlig til New York med min veninde!

Fik bildt mig selv ind at jeg simpelthen manglede dem i min garderobe. Også selvom jeg lige har købt et par sorte wedges fra My Favourites.

De ser virkelig ud til at være superbehagelige at gå i. Så jeg vil bruge dem til både hverdag og fest.

Men så er der også dømt sparemåned.............. Fra nu af!


Støvlerne er købt på starfashion.dk.

mandag den 29. marts 2010

Tattoo???

Jeg har længe overvejet at få en tatovering, og gør det stadig. For mig er det virkelig noget der skal gennemtænkes. Det er jo noget jeg skal se på resten af mit liv!

Jeg kigger tit på nettet for inspiration, men synes ikke jeg har fundet det helt rigtige endnu.

Men så stødte jeg på Freja Beha i Elle. Og lagde mærke til hendes "Redemption" tattoo på hendes arm:



Synes den er rigtig fin, og det er også et sted jeg vil have en (hvis jeg skal). Fandt så ud af at Freja faktisk har en del flere tattoos. Og de er også virkelig fede!

Fx har hun ordet "Float" tatoveret på halsen. Synes denne skrift er super fin og feminin. Så har hun også en super cool "Colt Revolver" på indersiden af overarmen.





Alle billeder er fra frejabeha.blogspot.com.

Jeg kan virkelig godt lide hendes tatoveringer. Selvom hun har pænt mange, er de meget diskrete og feminine.

Det har i hvert fald lige fået mig til at overveje en tattoo endnu en gang, og er virkelig blevet inspireret af hendes "skrift" tatoveringer.

Hvad synes i?

søndag den 28. marts 2010

Peter Sommer koncert i Vega!

I går var jeg til Peter Sommer koncert i Vega. Jeg har faktisk ikke hørt så meget af hans musik, men tænkte at jeg kunne blive positivt overrasket. Og det blev jeg også!

Men mest overrasket var jeg over det fantastiske opvarmningsband Peter Sommer havde med sig. Bandet hedder Stoffer og Maskinen. De har lige udgivet deres første album, som er en god blanding electro-rock.

Jeg synes de var super fede, og de havde en rigtig god energi på scenen. Du kan finde deres Myspace her.

Prøvede selv at tage billede af mit outfit da jeg kom hjem. Gik ikke helt så godt, men í kan da se jeg fik flashet min nye skull ring, og en masse nye armbånd som i øvrigt er fra HM.



T-shirten er forresten også ny, og fra HM:)


tirsdag den 23. marts 2010

Weekend Update!

Puha! Min weekend har været hård ved mig. For det første brugte jeg alt for mange penge på shopping+sushi i lørdags. Derefter brugte jeg hele søndagen på at pleje mine meget store tømmermænd jeg fik lørdag aften.

Her er mit outfit fra lørdag aften. Beklager at billedkvaliteten ikke er i top, men jeg tror ik min veninde der tog billedet var helt ædru på det tidspunkt:)

Kjolen er fra Asos som jeg fik i sidste uge sammen med min skull ring som i kan finde her.

Støvlerne som jeg lige har brugt mine aller sidste penge på i denne måned er fra My Favourites og koster 999 i Magasin. Hold helt op de er høje! Men de er så skønne at gå i:)




Til sidst får i lige et stemingsbillede. Så i lige kan se at det altså ik gik så godt med at tage billeder den aften:)


søndag den 14. marts 2010

Mine ringe

Det var faktisk min mening at vise jer min samling af ringe, men mine hænder er simpelthen så grimme i øjeblikket!!! De er helt ødelagte af vinter og al den frost. Det ville jeg ikke byde jer:)

Så indtil mine hænder er blevet normale igen, må i her nøjes med den sidste ring i samlingen. Modtog pakke fra asos.com i går. Jeg havde bestilt en kjole og en kraniering. Kjolen må i vente med at se. Havde den på i går til tøsemiddag, men fik ikke taget noget billede desværre.

Men ringen får i her:

(Oversized Skull Ring fra Asos.com)

Elsker store ringe, så denne er lige mig:)

God søndag!








tirsdag den 9. marts 2010

Oscar Night!!!

Jeg må indrømme at jeg ikke har fulgt med i Oscar uddelingen i år. Men så var jeg et smut forbi Marie Claire's Fashion Gallery med de 10 kvindelige bedst klædte til Oscar night.

Og hold da op hvor var de fine! Mine favoritter er helt klart Cameron Diaz, Demi Moore og Elizabeth Banks (Aner ikke hvem hun er).

Se lige hvor de stråler i deres fantastiske kjoler. Ville ønske det var mig der skulle dresse op som dem.



Disse kvinder er jo gudesmukke, og stylet til perfektion!

fredag den 5. marts 2010

Lørdagsshopping... I like!

Har faktisk ikke de store planer for weekenden. Egentlig meget dejligt. Så bilder jeg mig selv ind at jeg får lidt tid til at pleje mig selv. Har købt ny ansigtsmaske fra Juhldal som skal afprøves og mangler neglelak på mine fingre... Must do!

Nå, mem i morgen skal jeg med min veninde til Dansk Fashion Outlet i Øksnehallen. Glæder mig til at kigge (og nok også købe!). Vender stærkt tilbage med mine køb:)