søndag den 28. februar 2010

Sko jeg har brug for!

Jeg mangler virkelig sko! Mine støvler som jeg købte inden vinter er så smadret af sne og salt (nok min egen skyld, glemte at imprægnere dem). Og vand ryger bare direkte igennem. Så nu står jeg og mangler et par flade støvler. I min jagt på disse er jeg stødt på op til flere andre fantastiske par.

Støvle fra Steve Madden set på asos.com. Jeg synes de er megaseje, og de ser ud til at være behagelige at gå i. Men de koster desværre ca 1500 kr. Det er så det jeg overvejer om jeg har råd til, eller om jeg ska finde et alternativ. Men jeg har virkelig ledt længe efter et godt alternativ til disse. Synes bare ikke rigtig jeg har fundet dem endnu:(







Nå men i min jagt på diverse skosider er jeg stødt på mange andre fantastiske sko (som jeg bilder mig selv ind at jeg virkelig mangler). Blandt andet disse:

Fra HM:                                                                                                      












Fra Oasis-store.com                                                                                                                              
                                                                                                    

                                                               Fra shoeabuse.dk

Er specielt helt vilde med disse fra Shoeabuse. De minder rigtig meget om et par Louboutin'er som Gwyneth har haft på. Se dem her.



torsdag den 18. februar 2010

Domino & Scrabble?

Det kunne lyde som forslag til hvad man kan lave når nu det sner heftigt uden for.

Men det er det ikke! Det er til gengæld tema til nogle super cool ringe jeg har spottet. De er fra Katarina Louise og du kan tjekke dem ud her.

Synes at disse ringe er mega cool:

Der står ikke eksakte priser på hjemmesiden, men priserne ligger på under 100 kr. Priser kan fås på forespørgsel.

Jeg skal i hvert fald have mig en domino ring:)

Flere der er med på domnio eller scrabble?

søndag den 14. februar 2010

Lørdagsniceness med A Road To Damascus!!!

Må lige fortælle om hvad jeg lavede i går. Startede på Rust. Der var Emergenza Festival og jeg var der for at høre et band der hedder A Road To Damascus. Mine veninder og jeg havde fået billige billetter da en af mine veninder kender en der kender en fra bandet (okay, lidt langt ude...). Men det var super cool og bandet var rigtig fedt. Meget i amerikansk high school rock stil... Hvis i ved hvad jeg mener? Ellers kan i tjekke dem ud her: A Road To Damascus.

Der var en masse andre fede bands, så jeg håber lidt at man kan få billetter til Emergenza finalen der vist nok plejer at være i Vega.

Anyways... Vi hyggede på Rust, men besluttede os for at tage videre. Så vi endte på Barcelona ved Sankt Hans Torv (mener jeg? Min stedsans er ikke den bedste når jeg er fuld:)). Super fedt sted. Afslappet, men stadig så man kan danse hvis man lyster det. Der skal jeg helt bestemt forbi igen:)

I dag har den dagen bare stået på tømmermændsplejning på min sofa. Ikke noget Valentine til mig:)

mandag den 8. februar 2010

Weekend Update!

Det har virkelig været en hård weekend. Lagde ud med at være syg fredag. Skulle ellers have været til Indie Night på Faust, men det kom jeg desværre ikke. Havde ellers glædet mig!

Lørdag skulle jeg i byen med tøserne fra mit arbejde. Var heldigvis blevet frisk, men det skal siges at jeg havde formået at få forkølelsessår og en kæmpe bums i ugen op til. Super! Har ellers aldrig haft et forkølelsessår før i mit liv. Og så skal det komme lige præcis den weekend man skal i byen. Bare mit held.

Men jeg fik i hvert fald afprøvet mine nye pumps fra Topshop (http://notjustfashioninspiration.blogspot.com/2010/02/udsalg.html). Var lidt spændt på om jeg kunne holde dem ud hele natten, for de er helt nye og slet ikke gået til. Men de var helt fantastiske! Jeg havde overhovedet ikke ondt i fødderne! De bliver nok mit nye yndlingspar:)

tirsdag den 2. februar 2010

Udsalg!!!

Dette er mine to yndlings udsalgskøb:






















Tasken købte jeg i weekenden da jeg var ude shoppe lidt. Den er fra Friis & Co. og kostede på udsalg 200 kr. Den har lidt Chanel stil over sig synes jeg, men stadig ser den meget blød og afslappet ud når man har den på.
Stilletterne er fra Topshop og de var sat ned med 30%! Wuuhuu!!! Jeg har virkelig gået og manglet et par sorte pumps som man kan bruge til alt. Disse fungerer super godt. De er meget enkle, men de har stadig en fin detalje med de små "nitter" der er på. Sweet!
Og så har jeg endelig hentet min nitte læderjakke fra Oasis! Skyndte mig hjem fra job, trak mig igennem sne, slud og blæst... For ville altså have jakken hjem idag! Og det fik jeg:) Og den er super cool. Har desværre bare ikke nogen der kan tage et billede af mig med den på (glæden ved ikke at have en kæreste... Eller...). Så må lige vente til en af mine veninder kommer forbi:)