mandag den 19. oktober 2009

New Stuff!













Så er der kommet nyt i min garderobe!
Har købt denne seje top fra Vero Moda på noget Ups! shopping i lørdags.
Den er lige akkurat lang nok til at man kan bruge den til et par leggings, og med mine yndlingsstøvletter fra Monki:)

Jeg købte også en fin top fra HM med sarte perler på som giver et festligt, feminint look. Så kan man jo altid tilføje nogle sorte leggings så det ikke bliver alt for sødt:)





Som sagt er mine yndlingssko et par støvletter fra Monki som jeg købte for nogle måneder siden. De kan bruges til både jeans, leggings, kjoler osv. Hælen er rimelig høj, men højden taget i betragtning er de faktisk gode at gå i pga tykkelsen på hælen. Og så var de super billige! De koster 350 kr.


Jeg bliver altid super glad når jeg køber sko i Monki. Jeg får altid kigget på den svenske pris og blir så gladeligt overrasket når de i kassen siger at de rent faktisk er 50 kr. billigere:)

fredag den 16. oktober 2009

Fantastisk!

Ja ja ja! Jeg ved godt alle skamroser denne designer i øjeblikket, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at komme med min uforbeholdne ros til Christophe Decarnin. Han har jo løftet Balmain fra at være et feminint og sofistikeret modehus til et modehus der oser af glam Rock 'n' Roll!!!

Det er fantastisk! Se bare kollektionen for forår/sommer 2010:
http://www.youtube.com/watch?v=L87oPz9MwKs

Tjek også denne læderjakke ud (der er copyright så kunne ikke ligge billedet ind):
http://129.35.169.230/campagne-balmain-automne-hiver-2009-2010/

Alt i alt så ville jeg rigtig gerne eje alle kollektioner Christophe Decarnin har lavet for Balmain... Man har jo lov at drømme ik:)

torsdag den 15. oktober 2009

Første indlæg!

Hejsa! Så fik jeg endelig tid til at lege med bloggen herinde. Har fået lagt lidt info på om mig selv, men der kommer løbende mere kan jeg love:)

Nå, men er desværre rigtig træt i dag. Var til spinning efter arbejde (er lige begyndt skal det siges), og det var super hårdt!

Så der kommer ikke de store åbenbaringer i dag, men ville lige hurtigt lægge det første indlæg ud:) Har helt sikkert mere tid i weekenden til at lægge mere gøjl ud på bloggen!